Over de vereniging

Onze vereniging is opgericht in 1955, en heeft een kleurrijke historie.

Op dit moment bestaat de vereniging uit +/- 35 leden van jong tot oud.
Onze verenigingsavond wordt gehouden in Cafe t Dorp in maasniel, aanvang 20.00 uur.

Binnen de vereniging hebben we verschillende disciplines:

• - Vele prachtige vijvers waar onder koi vijvers.
  • - Diverse Aquaria, cichliden, gezelschap en zeewater.
  • - Vele kennisdragers op allerlei gebied.

Wij komen iedere laatste vrijdag van de maand bij elkaar en we houden meerdere malen per jaar prachtige lezingen over vijvers en aquaria.

Het NBAT-lidmaatschap biedt ieder lid de kans om mee te doen aan keuringen, waardoor je nog meer kennis van de vijver en aquaria zal krijgen.

Daarnaast krijgen de nieuwe leden een introductie programma, waardoor er een snelle binding met de vereniging en de leden zal ontstaan.

Ben je geïnteresseerd in onze vereniging of wil je een lezing bijwonen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

M.vr.gr.
John Geven,

Voorzitter AVV-Roermond

Een halve eeuw aquariumvereniging, AVVR

Een halve eeuw aquariumvereniging, AVVR. Driekwart eeuw Nederlandse Bond van Aquarium- en Terrariumhouders, NBAT. In 1930 is de NBAT opgericht. 75 jaar voorvechter zijn van de passie van onze hobby. 2005 was dan ook voor het NBAT als ook voor de AVVR een kroonjaar, dat vol staat met activiteiten.